Standaard tools

De eerste stap bij het op juiste wijze beantwoorden en samenbrengen van uw wensen en behoeften om te komen tot een automatisering-applicatie betreft ‘uw huidige IT-landschap‘. Hiermee beantwoorden we samen de vragen; Wat is er al? Wat gebruikt u al? Waarom en vooral waarvoor u gebruikt maakt van bepaalde tools? Om zo inzicht te krijgen in de huidige situatie, mogelijke problemen en obstakels waar u tegen aan loopt en natuurlijk uw wensen en behoeften. Met dit inzicht gaan we verder met de volgende stap ‘standaard tools’.
Waarom zouden we het wiel telkens opnieuw uit willen vinden? We maken liever gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring, gevalideerde technieken, processen en onze domein-specifieke kennis. Dat heeft er toe geleidt dat we al veel ‘oplossingen’ in huis hebben. Die oplossingen noemen wij ook wel ‘standaard tools’.

Domein-specifieke kennis en ervaring

Smartportal kan ‘leunen’ op de verschillende business-units en markten waarbinnen ICT actief is. Of u nu behoefte heeft aan het ten allen tijde beschikbaar hebben van functionaliteit in het domein Water, Logistics, Transport, Healthcare, Automotive, Manufacturing,  Food, Chemical , Pharma of Energy wij kunnen hier invulling aan geven. We beschikken over een groot track-record binnen deze verschillende domeinen.

Gevalideerde technieken

Door onze jarenlange ervaring in integratie en oplossingen binnen informatie- en communicatietechnologie hebben we in de tijd voor de veel gebruikte technieken standaarden, best-practicus en architecturen ontwikkeld. Daarnaast zijn en blijven wij op de hoogte van in de markt beschikbare standaarden en producten welke (deels) invulling kunnen geven aan uw eisen en wensen. Met deze kennis en kunde kunnen we alle automatiseringsprocessen binnen een bedrijf koppelen en met elkaar integreren. Verzorgen dat uw data en control ten alle tijden veilig en overal beschikbaar is voor u en uw klanten. Dit alles leveren we standaard in een complete responsieve cloud-based applicatie, die optimaal functioneert op zowel desktop als mobiele devices.

Standaard slimmer

We leggen graag onze jarenlange kennis en ervaring, gevalideerde technieken, processen en onze domein-specifieke kennis aan u voor, om ze vervolgens te integreren in uw huidige IT-landschap. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. Slim toch? Ofwel standaard slimmer.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s