Samengebracht in één automatisering-applicatie

Uw huidige IT-landschap

We beginnen bij het begin. Dat betekent dat we in kaart brengen welke automatiseringsprocessen en applicaties worden gebruikt binnen uw organisatie. Wat is er al? Of wat gebruikt u al? We stellen u daarnaast de vraag waarom en vooral waarvoor u gebruikt maakt van bepaalde tools. Zo krijgen we inzicht in de huidige situatie, mogelijke problemen en obstakels waar u tegenaan loopt en natuurlijk uw wensen en behoeften.

Standaard tools

Standaard tools. U leest het goed. Waarom zouden we het wiel telkens opnieuw uit moeten vinden? We maken liever gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring, gevalideerde technieken en onze domein-specifieke kennis. Want dat heeft er toe geleid dat we al veel ‘oplossingen’ in huis hebben. Die oplossingen noemen wij ook wel ‘standaard tools’. We leggen ze graag aan u voor, om ze vervolgens te integreren in uw bestaande IT-landschap. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook geld.

Maatwerk oplossingen

Als het even kan, maken we graag gebruik van dat wat er al is. Maar, iedere vraag is anders en dat geldt ook voor onze klanten. Vaak is er dan ook behoefte aan maatwerk. En dat maakt de slimmeriken van Smartportal enthousiast. Als de tool nog niet volledig voor handen is, ontwikkelen we een gedeeltelijke of maatwerk-oplossing. Alles is mogelijk.

Samengebracht in één automatiserings-applicatie

We ontwikkelen IT-oplossingen die uiteindelijk al uw data, control en belangrijke informatie samen laten komen. Een combinatie van standaard tools en maatwerk-oplossingen. Onze Software-Designers smeden het geheel zowel technisch als visueel tot één cloud-based oplossing. Oplossingen die net wat slimmer zijn.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s