Smartportal – Standaard slimmer

Smartportal is veel meer dan een webportaal. Het is een complete cloud-based oplossing die meerdere bestaande automatiseringsoplossingen (uw huidige IT-landschap) binnen een bedrijf laat samenkomen in één geïntegreerde cloud-based applicatie.
Hoe we dat doen? De slimmeriken van Smartportal zijn ‘system-integrators’. Simpel gezegd halen zij bestaande data uit verschillende systemen en brengen deze bij elkaar, om vervolgens het geheel opnieuw aan u te presenteren. Dat bespaart u tijd en geld. Teamwork en interactie tussen u als klant en de slimmeriken van Smartportal staat altijd centraal. Fijne bijkomstigheid; we kijken verder dan enkel de techniek…

Wat doen wij

Wij maken applicaties, maar dan net even slimmer. Eerst brengen we uw wensen, eisen en uw huidige IT-landschap in kaart. Dit combineren we met standaard én maatwerk-oplossingen. Onze software designers smeden het geheel zowel technisch als visueel tot één cloud-based applicatie. Alle processen, data en voor u belangrijke informatie op één plek en volledig met elkaar geïntegreerd. Wees smart, kies voor Smartportal.
Meer informatie over Smartportal: standaardslimmer.nl

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s